Ben jij een klantgerichte multitasker die sterk is in zowel sales als customer service? Wil jij de schakel zijn tussen klanten en ons bedrijf, en hen voorzien van de beste service en ondersteuning? Solliciteer dan nu voor de functie van customer service & sales support en maak deel uit van ons enthousiaste team!

Jouw positie

Als medewerker customer care beheer jij de storingsportefeuille. Op basis van de contractafspraken, historie en input van de klant beoordeel jij de urgentie van de melding. Indien mogelijk los je storingen zelf technisch op. Zodra deze overgedragen moet worden draag je storing over aan de monteur met alle benodigde gegevens. Tijdens het klantcontact signaleer je de behoefte en adviseer je op het gebied van diensten in onze service zoals bijvoorbeeld het aanbieden van een onderhoudscontract. De nazorg als gevolg van het monteursbezoek valt ook binnen werkgebied tot aan de administratieve afhandeling hiervan inclusief het beoordelen van de werkbonnen.

Je standplaats is Utrecht.

Zo ben je de ideale kandidaat

Je hebt minimaal MBO werk/denkniveau,

Ervaring in een technisch is mooi meegenomen,

Service- en klantgerichtheid is jou op het lijf geschreven,

Je bent communicatief, administratief sterk, adviseert graag en denkt in oplossingen,

Gestructureerd werken en overzicht houden in een dynamische omgeving is jouw tweede natuur,

Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Engels is een pre.

Ons aanbod

Dit hebben wij te bieden:

Een fulltime baan (40 uur) met uitzicht op vast dienstverband bij onze organisatie welk zich kenmerkt als ‘sociaal, collegiaal, hulpvaardig onderling, people management - stijl, informeel’.

Marktconform salaris (conform cao Metalektro) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband en 8 % vakantiegeld,

Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon,

Toegang tot onze online leeromgeving met duizenden trainingen en cursussen.

Vragen over de functie?

Je kunt contact opnemen met Wouter Erkens op nummer 06-52675023 voor nadere informatie over de functie en onze organisatie.

Spreekt de functie je aan, maar twijfel je of je geschikt bent? Ook dan komen we graag in gesprek met jou.

Geïnteresseerd?
Laat je CV en motivatie achter op onze website en dan komen wij in diezelfde week nog bij je terug. Tot snel wat ons betreft!